HTML

Két hét a Medve-lakban

Nyaralásom Írországban. A memóriám ugye, olyan, amilyen, tehát kell nekem egy hely, ahol megőrizhetem az események lenyomatát, s erre a park tökéletes. Majd a Medve-lakban megint

Friss topikok

Linkblog

16. nap

2009.07.18. 23:17 talemaunique

mai nap

Tüzelőt vettünk (nyúltáp), oszt mentünk Carrigtwohill-be, a Medieval Festival-ra.
























Ott igazi vásári forgatagba csöppentünk, olyannyira, hogy egy nénit az elején, szinte örömujjongással mutattam Dittének, hogy mennyire korhű jelmez. Aztán rögvest ki is derült, hogy autentikus az, de mennyire, csak éppen a roma hagyományok szerint... Höhö... ja, és nem árt leírnom -tán, hogy ne csak számomra legyen érthető-, hogy nem jelmez volt, hanem sima, egyszerű hétköznapi viselet.











De láttunk mindenféle mást is, például a Marslakó a mostohám-ból nyúlt kosztümöt, íme:



Nézelődtünk a vásárban, nem ittunk kávét, a gyerekek meg lovagoltak, vagyis pónigoltak:






Előbb Gerda ment egy kényelmes sétát, majd Zoi is, de visszafelé már Medvekarokban jött, úgyhogy csak az odafelé útról van kép.

Siettünk vissza, mert ma is munkanap volt a dolgozó medvéknek, s délután pedig aludtam egy hatalmasat.
Na. A nyomorult lábam a szivárvány pirosas árnyalatainak minden válfaját felvonultatja és kitartóan buciformájú, úgyhogy holnap pihenőnap lesz. Most alszom, bár előbb még Dittét ki kell űznöm a szobámból, mert gyanús, hogy már el is aludt. Höhö...

Szólj hozzá!

Címkék: talema ditte írország

A bejegyzés trackback címe:

https://nyaralok.blog.hu/api/trackback/id/tr701615457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása